Betonnen trappen Bree

Voor uw betonnen trap in Bree is er maar één adres: MVM Betonwerken is gespecialiseerd in de plaatsing van betonnen trappen in Bree.
Contacteer ons voor een gratis offerte!

Waarom een betonnen trap?

Het grote voordeel van een betonnen trap is dat u die onmiddellijk kan laten gieten tijdens de ruwbouw. Zo kan u tijdens de bouw zwaardere materialen al naar boven brengen zonder de trap te beschadigen.

Een betonnen trap is bovendien ook goedkoper dan een houten trap, en je kan er qua design nog alle kanten mee uit: polijsten of afwerken met hout, natuursteen, epoxy, tapijt… Dat hoeft niet meteen: zo kan u de kosten spreiden.

Een betonnen trap is stevig, veilig en maakt geen contactlawaai. Bovendien gaat hij een leven lang mee!

Betonnen trap: afwerking

Een betonnen trap kan u naast bekleden ook afwerken door te polieren, zandstralen, slijpen, structureren, frezen… Zo creëert u een unieke look. Door te impregneren beschermt u de trap tegen vuil en vloeistoffen. En bovendien kan u ook nog pigment toevoegen aan de betonspecie voor een unieke kleur. Kortom: voor elke gewenste stijl en afwerking zijn er mogelijkheden!

Betonnen trap: prefab of maatwerk

Een betonnen trap kan op voorhand gegoten worden en geplaatst (prefab) of op maat in een mal ter plaatse. Kiest u voor de laatste optie, dan heb je de meeste mogelijkheden qua vormgeving en aansluiting.

Betonnen trap door MVM Betonwerken

MVM Betonwerken staat in Bree garant voor:

  • een hoge afwerkingsgraad voor uw betonnen trappen
  • een design op maat
  • een oerdegelijke constructie

Contacteer ons nu voor een offerte op maat.

Vraag nu een offerte voor een betontrap in Bree aan.

Gratis en vrijblijvend.